Jevnlig trening er viktig og øker kvaliteten på livredning og pasientens mulighet for å overleve vesentlig. Passer for dem som ønsker å vedlikeholde sine kunnskaper innen HLR og bruk av hjertestarter, og er egnet for 1, 2 eller 3 deltakere som trener sammen. Deltakerne trener på å utføre innblåsninger og kompresjoner i samarbeid med hjertestarteren, samtidig som man kvalitetssikrer hverandres teknikk.

Little Anne.jpg
Internt dukke adapter.png

+

Philips HS1 treningsstarter1.jpeg

+

Pusteduk trening.jpg
Pusteduk trening.jpg

Treningspakke ENKEL inneholder alt du trenger:

  • 1 treningsdukke med intern adapter, 2 ansikter, 2 lunger, 6 våtservietter, jakke til treningsdukke og myk bæreveske som også brukes som en treningsmatte.

  • 1 Philips HS1 treningshjertestarter med 8 forskjellige treningsscenarier, HLR coaching funksjon som tilbyr steg for steg instruksjon for å utføre HLR.

  • 2 ruller a 36 stk. treningsduker/pusteduker.

Treningspakken som passer for hele virksomheten, fra 4 - 12 deltakere om gangen. Jevnlig trening er viktig og øker kvaliteten på livredning og pasientens mulighet for å overleve vesentlig. Deltakerne trener på å utføre innblåsninger og kompresjoner i samarbeid med hjertestarteren, samtidig som man kvalitetssikrer hverandres teknikk.

Little Anne 4 pack.jpg

+

+

Treningspakke STOR inneholder alt du trenger:

  • 4 treningsdukker, 4 intern adaptere, 4 treningsmatter, 1 trillebag, 4 poser hvorav hver pose inneholder- 1 maske, 6 våtservietter og 1 lunge

  • 4 Philips HS1 treningshjertestartere, hver med 8 forskjellige treningsscenarier, HLR coaching funksjon som tilbyr steg for steg instruksjon for å utføre HLR.

  • 4 ruller a 36 stk. treningsduker/pusteduker.

For den som bare vil trene HLR (Hjerte -og lungeredning) UTEN bruk av hjertestarter, for 1-2 deltakere. Jevnlig trening øker kvaliteten på livredning og pasientens mulighet for å overleve. Det trenes på å utføre innblåsninger og kompresjoner i, samtidig som man kvalitetssikrer hverandres teknikk.

Little Anne.jpg

+

Pusteduk trening.jpg

Treningspakke HLR inneholder:

  • 1 treningsdukke, 2 ansikter, 2 lunger, 6 våtservietter, jakke til treningsdukke og myk bæreveske som også brukes som en treningsmatte.

  • 1 rull a 36 stk. treningsduker/pusteduker.

FORBRUKS MATERIELL TIL TRENINGSPAKKER:

Philips HS1 treningselektroder.jpg
Internt dukke adapter.png
Lunge Little Anne.jpg
Pusteduk trening.jpg
Lomme maske.jpg
Little Anne ansikt.png

(Alle priser er eks. mva/frakt)

© 2012 Norsk Hjertestarterregister

  • Grey Facebook Icon