top of page

CE og FDA godkjent hjertestarter anbefalt for profesjonelt personell. HeartStart FR3 er en halvautomatiske defibrillator (AED), og gjør livredning raskere, enklere og bedre. Den har en klar LCD fargeskjerm, kan velges som tospråklig og har et enkelt brukergrensesnitt. Modellen finnes med eller uten EKG. Eksterne elektroder som monteres til maskinen. 5 års fabrikkgaranti.

  PHILIPS

  FR3

Philips FRX elektroder
Smartpads II Elektroder*
Kr. 949,-

Heartstart Smartpads 2, passer til Frx, FR2 og FR3. Engangs, multifunksjonelle elektroder for voksne eller barn. Tidsbesparende pakk ut-og-plasser elektroder. Elektrodene kan forhåndskobles, noe som gjør at de testes under sin rutinemessige egentest. 2 års holdbarhet fra produksjonsdato.

Philips FR3 elektroder voksen
Smartpads III Elektroder*
Kr. 590,-

Smartpads 3, Engangs, multifunksjonelle elektroder for voksne eller barn.  Elektrodene kan forhåndskobles, noe som gjør at de testes under FR3 sin rutinemessige egentest. Holdbarhet på 1,5-2 år fra produksjonsdato.

Philips FR3 batteri
Batteri - Philips FR3*
Kr. 3.490,-

FR3 lithium batteriet har en standby-tid på fem år. Philips HeartStart FR3 batteri er lett å bytte.

Philips FR3 bæreveske koffert
Bæreveske
På forespørsel

Isolert og beskyttende  oppbevaringskoffert med god plass til tilbehør og brukerutstyr

Philips FR3 nøkkel barn
Brukersett akuttsett hjertestarter3.jpg
Barnenøkkel
Akuttsett hjertestarter
Kr. 1.290.-

Reduserer og regulerer automatisk strømstyrken til hjertestarteren slik at den er passelig til barn under 25 kg eller 8 år Når nøkkelen for er satt i, vil hjertestarteren gi meldingen "Modus for spedbarn/barn"

Kr. 249,-

Nødvendig utstyr for behandling ved hjertestans; Pusteduk, barberhøvel, klut, hansker og saks. Pusteduk for innblåsninger under HLR (forhindrer utveksling av ulike kroppsvæsker med pasient), spesialhøvel for helt nødvendig fjerning av hår på bryst før montering av elektroder, klut for avtørking ved montering elektroder, latexhansker og saks for klipping av klær.

Førstehjelpskoffert Akuttkoffert
Førstehjelpskoffert
Kr. 1.499,-

Førstehjelpskofferten er blant markedets mest solgte. Passer for virksomheter opp til 25 ansatte. Kofferten er godkjent av Arbeidstilsynet, og kan brukes som utrykningsenhet. Kofferten har integrerte håndtak og en kraftig gummipakning som beskytter godt mot fukt og støv. Veggfeste følger med. (Kan også leveres i hvit farge).

Alarmskap skap hjertestarter
Veggskap m/alarm
Kr. 1.690,-

Solid skap med alarm som passer til de fleste hjertestartere, beregnet for innendørs bruk. Enkel å feste på vegg. Alarmen går av ved åpning av døren, og gir en magnetisk lydalarm på 100 dB. Størrelse: 36x36x20 cm.

Fåes i grønn eller hvit farge.

Hjertestarter veggfeste
Veggfeste
Levering2.jpg

Oppfølging og automatisk tilsending Elektroder og batterier

Service avtale
hjertestarter
Kr. 549,-

Universelt veggfeste i metall, størrelse: 190 x 122 mm

(Alle priser er eks. mva/frakt)

* Batteri og elektroder kjøpt hos NORSK HJERTESTARTERREGISTER erstattes GRATIS etter bruk.

bottom of page