top of page

AUTOMATISK TILSENDING

AV BATTERI OG ELEKTRODER

Gjør din hverdag enklere: Ved å registrere utløpsdato for ditt batteri og elektroder hos oss, vil du motta  nytt batteri og elektroder automatisk. Vi sender rett før utløpsdato, og du får alltid vår beste pris.  Slik kan du enkelt sikre at hjertestarteren alltid er i beredskap. Du kan når som helst velge å avslutte ordningen.

Levering2.jpg

Jeg vil gjerne få automatisk tilsendt batteri og/eller elektroder i forkant av utløpsdato:

Takk!  Automatisk tilsending er nå registrert.

Vilkår for tjenesten:

Tjenesten er gratis og kan avbestilles når man ønsker. Hjertestarterregisteret vil registrere informasjonen og sørge for at kunden får tilsendt elektrode/pad og hovedbatteri i henhold til forfallsdato/bytteintervall, med første levering i forhold til angitt dato. Utstyret vil bli sendt i forkant av utløpsdato som Norgespakke, postens satser tilkommer. Allerede tilsendt utstyr kan ikke avbestilles. Pris for materiellet i henhold til priser publisert på våre nettsider, og vi praktiserer prisgaranti.
 

* Påkrevet utfylling. Husk at batteri og elektroder kjøpt hos NORSK HJERTESTARTERREGISTER erstattes GRATIS etter bruk.

** Dersom utløpsdato ikke er påført selve batteriet (dato ved siden av et timeglass-symbol), regnes utløpsdato ut ifra installasjonstidspunktet + antall år (i standby-modus) satt av produsenten. (Finn din hjertestarter og les mer om utløp her)

bottom of page