top of page

Hjertestarter-

pakker

Philips er en av verdens ledende produsenter av hjertestartere, og leverer FDA -og CE godkjente startere av høy kvalitet og til de fleste typer virksomheter. Vi formidler Norges beste hjertestarterpakke med prisgaranti, og innholdet tilfredsstiller nasjonale retningslinjer, lov og forskrift om elektromedisinsk utstyr.

 

Hjertestarteren vil også bli automatisk registrert og fulgt opp av hjertestarterregisteret.

Philips HS1.jpg

Philips HeartStart HS1 er en halvautomatisk hjertestarter som passer til bedrifter og privatpersoner for innendørs oppbevaring.

 

Som en av verdens mest populære hjertestartere er den meget brukervennlig og har et enkelt grensesnitt med bare tre tydelig merket knapper. Elektrodene ligger i egne kassetter som kan byttes ut meget raskt. Hjertestarterens klare instruksjoner vil veilede brukeren gjennom behandlingen på en sikker måte. 

 

Med kun 8 sekunders ladetid før sjokk kan avgis, er den også den raskeste i markedet. Oppdager automatisk barneelektroder. 

 

8 års fabrikkgaranti.

Hva inneholder pakken? Trykk her

Philips FRx er en halvautomatisk hjertestarter som passer perfekt for industri, sjøfart, offshore, svømmehaller og andre tøffe miljøer. 

 

Den robuste konstruksjonen tåler de tøffeste forhold, og tåler blant annet et trykk på 250 kg, fall fra 1 meter mot betonggulv og kan spyles med vann. Brukervennlig integrert HLR-hjelper og talemeldinger gir nøyaktig veiledning. Eksterne elektroder som monteres til maskinen.

8 års fabrikkgaranti.

Hva inneholder pakken? Trykk her

Philips FR3.jpg

Phillips HeartStart FR3 er den minste og letteste profesjonelle AED som passer til legekontorer, sykehus, ambulanser, o.l. Den gjør livredningen raskere, enklere og bedre for profesjonelt personell. Kan også leveres med EKG fremvisning.

8 års fabrikkgaranti.

 

PRODUSERES FORELØPIG IKKE GRUNNET GLOBAL RÅVAREMANGEL

bottom of page