top of page

  KONTAKT

Postboks 6605 Etterstad
0607 Oslo

support@norskhjertestarterregister.no

Man-Fre 09-15

  AKUTT HJELP:

  • Facebook Social Icon

Norsk Hjertestarterregister ble etablert i 2012 med formål å utvikle en nasjonal oversikt over alle hjertestartere som beredskapsformål, tilgjengelige for førstehjelpere i hele landet. Registeret skal bistå hjertestartereiere i forhold til informasjon og rådgivning, samt å bidra til økt beredskap gjennom oppfølging.

Ved å skaffe seg en hjertestarter og registrere denne, bidrar man til økt sikkerhet for alle i nærheten av der hjertestarteren er plassert. Man tar dermed et samfunnsansvar; din hjertestarter kan være bidraget som redder liv i nærområdet, dersom den fungerer og er tilgjengelig.

 

Alt på ett sted - Hjertestarterregisteret formidler også nødvendig opplæring og kurs, samt utstyr og deler til de fleste typer hjertestartere. God beredskap er at flest mulig hjertestartere vil fungere dersom alvoret inntreffer, men mange opplever utfordringer med å skaffe riktig utstyr og deler. Derfor har Hjertestarterregisteret et samarbeid med leverandører og tjenestetilbydere, slik at man har tilgang til det man trenger - på ett sted og til en lav pris.

 

Registeret tilbyr også en gratis og uforpliktende tjeneste der man får en påminnelse når tiden er inne for å skifte elektroder eller batteri, eller man kan velge å få automatisk tilsending av batteri eller elektroder.

Takk, melding er mottatt

bottom of page