top of page

  KONTAKT

Postboks 6605 Etterstad
0607 Oslo

support@norskhjertestarterregister.no

Man-Fre 09-15

  AKUTT HJELP:

  • Facebook Social Icon

Norsk Hjertestarterregister ble etablert i 2012 med formål å utvikle en nasjonal oversikt over alle hjertestartere som beredskapsformål, tilgjengelige for førstehjelpere i hele landet. Registeret skal bistå hjertestartereiere i forhold til informasjon og rådgivning, samt å bidra til økt beredskap gjennom oppfølging.

Gjennom å skaffe seg en hjertestarter og registrere denne, bidrar man til økt sikkerhet for alle i nærheten av der hjertestarteren er plassert. Man tar dermed et samfunnsansvar; hjertestarteren kan være bidraget som redder liv i nærområdet, dersom den fungerer og er tilgjengelig.

 

Alt på ett sted - Hjertestarterregisteret formidler også kurs, samt utstyr og deler til de fleste typer hjertestartere i Norge. God beredskap er at flest mulig hjertestartere fungerer dersom alvoret inntreffer, men mange opplever utfordringer med å skaffe riktig utstyr og deler. Derfor har Hjertestarterregisteret et samarbeid med leverandører og tjenestetilbydere, slik at man har tilgang til det man trenger - på ett sted og til en lav pris.

 

Registeret tilbyr også en gratis og uforpliktende tjeneste der man får en påminnelse når tiden er inne for å skifte elektroder eller batteri, eller man kan velge automatisk tilsending av batteri eller elektroder.

Takk, melding er mottatt

bottom of page