top of page

Schiller Fred PA-1, Defisign Life

Defisign er en ny modell på markedet og hjertestarteren produseres av den anerkjente Sveitsiske produsenten Shiller Medical. Hjertestarteren leveres med hele 3 språkvalg (via knapp på hjertestarteren) og har 10 års fabrikkgaranti.

Defi sign Life elektroder
Defi sign Life elektroder
Defi sign Life batteri
Alarmskap hjertestarter
Elektroder *
Kr. 780,-

Voksen elektroder. Ca. 2,5 års holdbarhet fra produksjonsdato.

Elektroder barn *
Kr. 660,-

Elektroder tilpasset for spedbarn og barn under åtte år eller som veier mindre enn 25 kg. Ca. 2,5 års holdbarhet fra produksjonsdato.

Batteri *
Kr. 2.085,-

Ca. 6 års kapasitet i stand-by

Veggskap m/alarm
Kr. 1.690,-

Solid skap med alarm som passer til de fleste hjertestartere, beregnet for innendørs bruk. Enkel å feste på vegg. Alarmen går av ved åpning av døren, og gir en magnetisk lydalarm på 100 dB. Størrelse: 36x36x20 cm.

Fåes i grønn eller hvit farge.

Førstehjelpskoffert Akuttkoffert
Brukersett akuttsett hjertestarter3.jpg
Levering2.jpg
Førstehjelpskoffert
Akuttsett hjertestarter
Kr. 1.499,-
Kr. 249,-

Oppfølging og automatisk tilsending Elektroder og batterier

Service avtale
hjertestarter

Førstehjelpskofferten er blant markedets mest solgte. Passer for virksomheter opp til 25 ansatte. Kofferten er godkjent av Arbeidstilsynet, og kan brukes som utrykningsenhet. Kofferten har integrerte håndtak og en kraftig gummipakning som beskytter godt mot fukt og støv. Veggfeste følger med. (Kan også leveres i hvit farge).

Nødvendig utstyr for behandling ved hjertestans; Pusteduk, barberhøvel, klut, hansker og saks. Pusteduk for innblåsninger under HLR (forhindrer utveksling av ulike kroppsvæsker med pasient), spesialhøvel for helt nødvendig fjerning av hår på bryst før montering av elektroder, klut for avtørking ved montering elektroder, latexhansker og saks for klipping av klær.

(Alle priser er eks. mva/frakt)

* Batteri og elektroder kjøpt hos NORSK HJERTESTARTERREGISTER erstattes GRATIS etter bruk.

bottom of page