KONTAKT

Postboks 6605 Etterstad
0607 Oslo

support@norskhjertestarterregister.no

Man-Fre 09-15

  AKUTT HJELP:

  • Facebook Social Icon

Norsk Hjertestarterregister har siden 2012 hatt oppgaven med å formidle informasjon om hjertestartere og deres plassering til allmennheten, samt nyttig informasjon om hjertestans. Slik kan førstehjelpere, livreddere og akuttmedisinsk personale ha bedre forutsetninger for å redde liv.

Det estimeres med at det siden 80-tallet er utplassert mellom 20.000 og 30.000 hjertestartere i Norge, men ingen vet med sikkerhet antallet eller hvor mange som er i funksjon i dag. Hjertestarterregisteret arbeider derfor med å finne frem til flest mulig, hovedsakelig gjennom frivillig innsats.

Gjennom å skaffe seg en hjertestarter og registrere denne, bidrar man til økt sikkerhet for alle i nærheten av der hjertestarteren er plassert. Man tar dermed et samfunnsansvar; hjertestarteren kan være bidraget som redder liv i nærområdet, dersom den fungerer og er tilgjengelig.

 

Alt på ett sted - Hjertestarterregisteret formidler også kurs, samt utstyr og deler til de fleste typer hjertestartere i Norge. God beredskap er at flest mulig hjertestartere fungerer dersom alvoret inntreffer, men mange opplever utfordringer med å skaffe riktig utstyr og deler. Derfor har Hjertestarterregisteret et samarbeid med leverandører og tjenestetilbydere, slik at man har tilgang til det man trenger - på ett sted og til en lav pris.

 

Registeret tilbyr også en gratis og uforpliktende tjeneste der man får en påminnelse når tiden er inne for å skifte elektroder eller batteri, eller man kan velge automatisk tilsending av batteri eller elektroder.

Takk, melding er mottatt